BESPAARHELDEN

voor BURGERS

De bespaarheld inventariseert de vaste lasten, maakt een BespaarCheck, onderhandelt met partijen en levert 

gemiddeld een besparing op van

€ 624,- per jaar.   

De dienst "De Bespaarheld" wordt als preventiemiddel ingezet door gemeenten en welzijnsorganisaties. Dit ter versterking van hun reeds bestaande diensten binnen het armoede & schuldenbeleid. 

"De Bespaarheld" is een zeer daadkrachtige en efficiënte inzet. Binnen 10 dagen zijn de resultaten zichtbaar. De Sterk met Geld - besparingsmethodiek heeft zich reeds bewezen als een zeer effectief en preventief middel. 

Het onderscheidende karakter van "De Bespaarheld" is dat er voor ieder individu een oplossing op maat wordt aangeboden. De professionaliteit van de bespaarheld maakt dit mogelijk. De bespaarheld is gecertificeerd en gebruikt hiervoor de Sterk met Geld - besparingsmethodiek. Ook is hij een kei in het onderhandelen met partijen voor de beste besparingen in elke situatie. 

PREVENTIEF

De extra verkregen bestedingsruimte versterkt het financieel huishouden en vermindert het risico op schulden.

 

ACTIVEREND

De cliënt krijgt inzicht in de vaste lasten en onderneemt actie om de vaste lasten te verminderen. De eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid wordt versterkt.

 

DAADKRACHTIG

De bespaarheld gaat de strijd aan met verleidelijke acties en ondoorzichtige contracten. Hij onderhandelt met partijen en zorgt voor de beste besparingen. Zijn werk is pas klaar als alles goed is geregeld.